Naslovna

Utakmica Srbija - Vels - Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018

Reprezentacija Srbije je posle 5 odigranih utakmica prva na tabeli grupe D, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018 godine u Rusiji. Vels je trenutno treći i sigurni smo da su Bejl i ekipa prilično željni da se dočepaju naše pozicije. Mi se uzdamo u duge noge Matića, genijalnost Tadića, stamenost Ivanovića i  ostatka ekipe – da će učiniti sve da se Bejl vrati na posao u Real Madrid tužan. 


Naši igrači uvek vole da kažu da im dosta znači „podrška sa tribina“. Zato smo mi (agencija Soletico) odlučili da olakšamo Kruševljanima koji žele tu podršku da pruže – odlazak na utakmicu. 
Dan je idealan – nedelja. Agencija Soletico je zakupila autobus samo za ovu priliku i nabavila karte. Autobus kreće u 15h sa parkinga kod hale sportova, povratak je posle utakmice sa parkinga u blizini stadiona Rajko Mitić.
Idealna prilika za pratioce fudbala, srpske reprezentacije,  drugare sa kruševačkih fudbalskih terena, očeve sa klinicima – a zašto ne i majke – da iskoriste nedelju i naprave uspomene o kojima će još dugo potom pričati.

Srbija Vels utakmica

„Sećaš li se onda kad smo išli da gledamo Srbija Vels?“ 🙂

Karte i prevoz možete rezervisati u agenciji Soletico na telefon 037 44 22 00, ili popunjavanjem formulara ispod u kojem možete ostaviti podatke te će vas neko iz agencije kontaktirati.

Cena paketa: karta za utakmicu (sever) + autobuski prevoz iznosi: 2100 din
Cena paketa: karta za utakmicu (istok) + autobuski prevoz iznosi: 2700 din

Online rezervaciju možete napraviti u formularu ispod:


Vinarije Kovačević - vikend putovanje

Provedite vikend u vinogradima i vinskom kompleksu vinarije Kovačević na obroncima Fruške Gore. Read more